Статистика
Всего в нашей базе более 4 327 664 вопросов и 6 445 979 ответов!

Дати відповідь на питання... 1) "Якою повинна бути дружина державного діяча?" 2) "Що значить служити Богу ?"

5-9 класс

Denzal95 13 окт. 2014 г., 2:29:51 (9 лет назад)
Рейтинг
+ 0 -
0 Жалоба
+ 0 -
Npocnekt
13 окт. 2014 г., 3:28:45 (9 лет назад)

Дуже цікаві запитання! Почну з дружини...Повинна бути вірною свому чоловіку, це важливо...Бо такі завди у всіх на віду, і навіщо давати повід для сенсаційних заміток а ЗМІ? Краще нехай пишуть про преданне кохання і вірність. Повинна бути помічницею у всьому і фізично і духовно, розуміти відповідальність роботи супруга, завди підбадьорувати чоловіка і вселяти у нього віру для досягнення високик цілей. Але мати й чесність, вміти тактовно підказати на помилки. Не фарсити у нарядах від дорогих кутюре, це може визвати нездорову цікавість і заздрість. Краще прикрашати себе добрими ділами й ділами милосердя, тим більш,- для цього є і фінанси, і можливість!

Служіння Богу- ице не регулярне відвідувавння храму і строге дотримання постів і обрядів, це значно більше! Це повна віддача себе для Бога, це життя для Нього!!

Треба віддати своє серце повністю Богові (Пр.23:26),  Якщо серце повністю належатиме Богові, захочеться робити відповідні діла.

Треба полюбити Його більш за все. (Лук.10:27)

У кожного своє служіння, дивлячись до чого призвав Господь. Кого наділив Господь глибоко мислити й розуміти Писання, і доступно передавати іншим, тих поставив проповідниками, а хто мають гарні голоси- співають для Господа у хорі й так, у кого добра память- розповідають вірші про Бога для Його слави. Деякі мають можливість і їдуть далеко міссіонерами, а дехто може не з меншим успіхом розповідати про Бога своїм друзям. сусідам і колегам на роботі. Діла милосердя- це теж цінне служіння, і воно до вподоби Спасителю . Згадуйте матір Терезу, як вона жертвенно служила Богу, допомогаючи знедоленим і вбогим.

Бог- великий, неосяжний, і писати про те, як можна послужити Йому,- можна теж дуже - дуже довго й багато! Кожному, хто полюбить Його, треба шукати Його волю , і своє служіння,-  навідь якщо воно буде таким же незначним, як і 2 лепти вдови- лише щоб було во славу Божу, щиро і з любовью!

Ответить

Другие вопросы из категории

Даю багато пунктів !!!! потрібно продовжити історію (можна коротко) ЯК ПАВЛО СПИСАВ ЗАДАЧУ Павло

прийшов до школи стурбований. Вдома він довго сидів над за-дачкою і не зміг її розв'язати. Тепер він думав, у кого б списати задачу. Прийшла Зіна. Вона гарно розв'язувала задачі. Павло запитав у неї: «Зіно, скільки дій у задачі?» - «Три, - відповіла Зіна. - Хіба ти не розв'язав?» - «Не вийшло... Дай, Зіно, списати...»

Написати твір-роздум

"Людина, байдужа до рідної мови - дикун"
Допоможіть будь-ласка:)

Читайте также

Дайте відповідь на питання:

Якими членами речення може бути іменник? Доведіть це прикладами. Зробіть синтаксичний розбір одного речення із наведених прикладів.

як відповісти на питання по французьки хоча на деякі пліс

qu'est-ce que les hommes sont capables de faire grâce à l'imagination et a parole
l'invention de quoi a prepare l'apparition des medias
qu'est-ce qui est apparu tout d'abord la correspondance ou la presse
qu'est-ce qu'on publiait tout d'abord des livres ou des journaux
a votre avis qu'est-ce qui appartient aux médias
або по українськи
те, що люди можуть зробити з уявою й мови
Винахід який підготував появою медіа
те, що вперше з'явилася вся кореспонденція або натисніть
Те, що ми вперше опубліковані книги або газети
На вашу думку, що відноситься до засобів масової інформації



Вы находитесь на странице вопроса "Дати відповідь на питання... 1) "Якою повинна бути дружина державного діяча?" 2) "Що значить служити Богу ?"", категории "українська мова". Данный вопрос относится к разделу "5-9" классов. Здесь вы сможете получить ответ, а также обсудить вопрос с посетителями сайта. Автоматический умный поиск поможет найти похожие вопросы в категории "українська мова". Если ваш вопрос отличается или ответы не подходят, вы можете задать новый вопрос, воспользовавшись кнопкой в верхней части сайта.